ВІДКРИТИЙ ТРЕНУВАЛЬНИЙ ТУРНІР «VENOM OPEN IV STAGE» Billiarder Handicap Tablе у БК ОХОТА

название турнира: ВІДКРИТИЙ ТРЕНУВАЛЬНИЙ ТУРНІР «VENOM OPEN IV STAGE» Billiarder Handicap Tablе у БК ОХОТА
бильярдная: "Охота"
начало: 15 июня 2024; 10:00
окончание: 16 июня 2024;
дисциплина: Піраміда
вступительный взнос: 650
призовой фонд: 70% від внесків + гарантований призовий фонд від додаткових благодійних внесків

ВІДКРИТИЙ ТРЕНУВАЛЬНИЙ ТУРНІР «VENOM OPEN IV STAGE» Billiarder Handicap Table  15-16 червня у БК ОХОТА за адресою вулМаршала Рибалка 56.

Більярдний стіл з розрахунком на всіх: інноваційна концепція ‘Billiarder Handicap Table’ прагне вирівняти шанси гравців на всіх рівнях, враховуючи не лише їхнє спортивне звання, а й вік та досвід. Ця ідея сприяє взаємодії між гравцями та ефективному проведенню турнірів, забезпечуючи рівні умови для усіх учасників. Долучайтеся до випробування цієї концепції та надсилайте свої враження на вказану адресу  Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript . Участь у ‘VENOM OPEN’ може стати вашим кроком до вершини більярдного мистецтва!» Більярдний Прорив з «Tournament Service» і «Billiarder Handicap Table»: Ваш рейтинг буде розрахований за допомогою передового сервісу «Tournament Service», а «Billiarder Handicap Table» вирівнює шанси на перемогу для кожного гравця.

Платформа "Billiarder Handicap Table" - це про тих, хто має намір розкрити свої сильні сторони і максимально розвинути їх. З повагою, спільнота Billiarder.

 Формат проведення змагання:

  • ЗАТВЕРДЖЕНА ТАБЛИЦЯ ФОР:

BILLIARDER HANDICAP TABLE (+0.5), та таблиця яка використовувалася на другому етапі в БК “DIOGEN”

  • Щоб мінімізувати ймовірність несправедливого розподілу гравців за аматорськими категоріями "STARTING" та "NEWBIE", вводиться обов'язкове коротке тестування (15-20 хвилин).
    Тільки після виконання секретних вправ ви зможете стати супергравцем "VENOM OPEN"!
  • Фора у PLAY OFF не більш ніж 9/5!
  • Кількість призових місць збільшується до 8-ми.
  • Кожен учасник має право на 1 ТЕХНІЧНУ ПЕРЕРВУ до 5-ти хвилин у кожній партії і одну ОСНОВНУ ПЕРЕРВУ до 10 хвилин у матчі. У РАЗІ ВІДМОВИ від гри з суперником - рахунок буде ставитись поразкою в контр-партії!
  • 15 червня - Основна кваліфікація буде проходити за системою до двох поразок (DOUBLE ELIMINATION), за дисципліною “ВІЛЬНА ПІРАМІДА з продовженням” з відбором 16 найкращих гравців. При цьому фора множиться на потенційну кількість партій (*3). Гравці розпочинають свою кваліфікаційну подорож з ранку, зігріваючи кулі на розминці перед матчами, які починаються о 10:15.
  • 16 червня - Фінальна кваліфікація буде проходити за системою ROUND ROBIN (кругова система) з дисципліни "ДИНАМІЧНА ПІРАМІДА" з продовженням, з відбором 8 найкращих гравців (з призовими місцями). Дистанція - до 3-х перемог.PLAY OFF  (SINGLE ELIMINATION) - обіцяє ще більше напруги та емоцій. З системою SINGLE ELIMINATION (олімпійська система на виліт) та дисципліною “КОМБІНОВАНА ПІРАМІДА з продовженням”, буде вирішуватися хто заслуговує на титул чемпіона ‘VENOM OPEN.

    Готуйтеся до неймовірних епізодів та найкращих вражень, бо лише тут насправді ви зможете побачити великих гравців на великому столі.

 

Більярдний Майстер-Клас та Правила Гри:

Майстерність використання правил так само важлива, як і вправність з киями. Ось деякі ключові аспекти цього захопливого заходу:

1) Зараховуються тільки ті кулі, які заздалегідь визначені! (Можна заказувати 2 кулі і якщо одна з них буде у лузі, ця куля зараховується).

2) Штраф за промах — повернення кулі на стіл або мінус одна куля.

3) Розбій Піраміди — Активний чи Пасивний: Обов’язковий змішаний розбій з вибором активного або пасивного підходу.
Особливі Випадки та технічні хитрощі для стратегів:

  • Заказані та забиті кулі такі як: «ДУПЛЕТ», «АБРІКОЛЬ» та «МАССЕ» зараховуються за дві кулі!

 

  • Заказані та забиті кулі такі як: «ТРІПЛЕТ», «СУХИЙ ЛИСТ» та «ДЖАМП» зараховуються за три кулі!

.

На ‘VENOM OPEN’ ваші навички та розум будуть піддані випробуванню. Готуйтеся до виклику та нехай кращий переможе!

Форма одягу: Вільна, як  ми Українці!

Вступний внесок: 650 гривень

Призовий фонд: 70% від внесків + гарантований призовий фонд від додаткових благодійних внесків.

Реєстрація:  за номером +380932392950, або на сайті billiarder.com.ua

 

Знижки та акції для учасників:

  1. Учасники які зареєструвались до початку турніру, мають знижку 50% на першу годину гри!
  1. Топові гравці 1-4 місця: 50% знижка на гру в більярд на місяць, та сертифікати на 5,3,2,2 годин безкоштовної гри.
  1. 5-8 місця, які не пройдуть у півфінали, будуть нагороджені 800 грн і 25% знижкою на місячне відвідування більярдного клубу.
  1. 5-16 місця: 25% знижка на гру в більярд на місяць.
  1. 17-32 місця: 15% знижка на гру в більярд на місяць.
  1. 33+ місця: 10% знижка на гру в більярд на місяць.
  1. Фотографії, які потім ви зможете скачати за посиланням.
  2. Гра на 9ти професійних столах.

 

Інформаційна підтримка:
Вся оперативна інформація розміщується  на сайтах : Billiarder.com.ua та billiard.kh.ua. У Viber-групах «Більярд у Харкові/Інформаційний канал», «BILLIARDER.COM.UA/Спільнота», телеграм канал «Більярд у Харкові/Федерація/Школа чемпіонів», та viber чат «Бильярд в Харькове».

 

Інвестиційні Перспективи:

Шановні друзі більярду в Харкові!
Ми, команда ентузіастів більярду, дуже цінуємо вашу підтримку та зацікавленість у розвитку цієї чудової гри в нашому місті. Ваша активна участь може зробити значний внесок у підтримку молодих талантів, які мріють стати майстрами більярдного мистецтва.
Ми віримо в силу спільної дії та знаємо, що кожен внесок, незалежно від його розміру, може мати велике значення для розвитку більярду в Харкові. Ваша пожертва допоможе забезпечити молодим спортсменам доступ до необхідного обладнання, тренувань та участі в турнірах.
Щоб приєднатися до нашої ініціативи та благородного руху зробивши свій внесок у розвиток більярду в Харкові, або додати кошти на ГАРАНТОВАНИЙ ПРИЗОВИЙ ФОНД телефонуйте за номером +38(093)239-29-50, або надсилайте повідомлення на пошту Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript .

Разом ми зможемо створити найкращі умови для розвитку талантів та подарувати нашому місту ще більше радості від гри у більярд. Інвестуйте у майбутнє більярду та підтримайте майбутніх переможців. Нехай «VENOM OPEN»  стане для вас святом, наповненим емоціями та гарним настроєм!

З повагою,
billiarder.com.ua/ Школа чемпионів
Дякуємо за вашу увагу та можливий внесок у нашу спільну справу!

Спонсори:

Спонсором більярдного турніру в Харкові “VENOM OPEN” є Більярдний Клуб ОХОТА, який надає можливість грати на професійних та уходжених столах, у гарній атмосфері та обслуговуванням. Компанія Billiarder та Школа Чемпіонів, яка спеціалізується на професійному навчанні гри в більярд в Харкові та відкрита для будь-якого віку та рівня підготовки. Вона навчає не тільки ефективно та продуктивно приймати участь у змаганнях, грати в більярд, але й стратегічного мислення, поваги до суперника та спортивної етики, а також робить внески на всі етапи ВІДКРИТИХ ТРЕНУВАЛЬНИХ ТУНІРІВ з більярду в Харкові “VENOM OPEN” Billiarder Handicap Table.

Більярд у Харкові — це не тільки захоплюючий час, але й справжня спільнота однодумців, які прагнуть вдосконалити свої навички.

______________________________________________________________________________

                                                                                                                                           

Учасники змагань та заявки

 

До Тренувального турніру "VENOM OPEN" допускаються усі наявні 24 категорії:

 

12 спортивних категорій:

1.✅МСУМК - (майстер спорту України міжнародного класу) - Паламар Евген ,Афанасьєва Олена,Білозеров Дмитро,Мачтаков Олег ,Безуглов Дмитро,Півченко Артур, Рибалко Богдан,Шматченко Жанна,Пудовкіна Марія,Клестова Анна;

☑️ CHAMPION - ЗМСУ ( Заслужений Майстер України) - Коваленко Анастасія,Вінокур Ярослав,Тарновецький Ярослав. 

☝️Далі вказуються спортсмени - Харків'яни,але до турніру допускаються усі бажаючі Українці:

2.✅МСУ (майстер спорту України) - Шугалей Богдан,Галушко Олег,Родіонов Андрій 

☑️ MASTER - Кононенко Радомир.

3.✅КМСУ чоловіки (кандидат у майстри спорту України серед чоловіків) - Сідоренко Микола,Кононенко Радомір,Калашніков Антон,Поляков Артур,Ісмаілов Теймур,Юрусов Володимир,Сердюк Костянтин,Покус Евген,Крилов Анатолій.

☑️ PROFESSIONAL - Ткач Валерій,Крейдун Олександр,Котенко Олександр,Станіславський Фелікс.

4.✅КМСУ сеньори (кандидат у майстри спорту України серед Сеньорів) - Старченко Дмитро,Півоваров Володимир,Шульженко Олег.

☑️ PROFESSIONAL - Михайло Одарюк, Коротєєв Сергій, Олег Андрєєв,Крутоголов Олександр,Данченко Володимир,Калин Олександр.

5.✅ I РОЗРЯД (перший дорослий розряд) - Ісаєв Владислав, Герасименко Владислав, Байрак Всеволод,Єлецький Данило,Коротєєва Анна, Кравченко Данило,Мороз Володимир, Подмогільний Дмитро,Роєва Юлія , Русанов Геннадій.

☑️ EXPERT - Харченко Сергій,Купрін Дмитро,Виноградов Костянтин,Барських Дмитро,Шендрік Костянтин,Вовченко Іван, Тимур Дем'яненко,Сергій Калина,Забайрачний Олексій,Максим Гньотов,Дмитро Абалмасов,Гончар Денис,Місько Дмитро,Сірий Валерій,Лебединський Ігор,Козел Петро,Денис Звездін,Криворотенко Олександр, Голуб Дмитро.

6.✅ C.P. & COACH &MARKER-

Сommercial Player (C.P.) - Станіславський Фелікс,Черняєв Віталій,Гордієнко Роман,Чумак Олександр,Гасумов Михайло 

-(COUCH) - Сергій Овсянников,Надар Бегіладзе, Роман Попов,Тітов Костянтин, Бєлих Олександр.

-(MARKER) - Олександр Христянин,Моцьо Віктор,Артамонов Олександр,

Кострубицький Сергій, Ігор Цяцька.

7.✅КМСУ жінки ( кандидат у майстри спорту України серед жінок) - Родніна Віолетта 

☑️ PROFESSIONAL.

8.✅ II РОЗРЯД ( другий дорослий розряд )-  

☑️EXPERT - Арслан Машаріпов, Богдан Повелиця,Тарас Котенко,Іван Гончаренко, Сухачев Андрій,Виходцев Олексій,Коломієць Денис,Попов Павло,Ключка Георгій,Левченко Ігор,Голіков Андрій,Зуб Евген,Мягков Денис,Годін Віталій,Григорян Сергій,Семенець Денис,Коновалов Юрій,Нетіков Дмитро,Роман Сідоренко,Василенко Сергій,Сарадян Ерік,Антон Нерубенко,Філіп Доуртмес,Рибалко В'ячеслав,Іван Рубан,Шаньшин Олексій, Андрей Веселий, Сергей Жеваго,Полотнянко Павел,Мисюра Евгений,Анголов Евгений,Бочаров Алексей, Кірпік Євген, Тарасенко Данило, Чернявський Кирило, Видашенко Михайло, Трiфонов Денис, Руслан Шевченко, Камишніков Дмитро, Харченко Олексій.

9.✅ III РОЗРЯД ( третій дорослий розряд) -

☑️ EXPERT - Ковальов Андрій,Городовой Радислав,Влад Савченко,Дегтярьов Олександр, Мушег Мартиросян,Косінов Олексій, Кузьменко Владислав, Мисочко Антон, Шанхай Козаченко,Дьяченко Олексій,Телійчук Сергій,Лашин Петро,Блезнюк Костянтин, Микита Сложевський,Станіслав Попов,Антон Орлов,Круговий Максим, Олександр Скрипник, Ярослав Куліш,Віталій Шкарбан,Антон Конфедерат,Лубяний Сергій,Андрій Поспелов, Дроздов Артур,Петров Сергій,Михалевич Андрій,Ланкін Євген,Каратаєв Олексій,Фомін Эдуард, Гадяцкий Александр, Почепецький Станіслав, Єршов Олексій, Григоров Юрій, Дудка Юрій, Ілля Башнін, Гончаров Андрій, Молчанов Владислав, Роєва Олена.

10.✅ 1 юнацький розряд - Бабаєв Арсеній , Горошко Кирило, Літовченко Микола,Матюнін Олексій,Оніщенко Архіп,Покус Іван, Юрусов Артем;

☑️ ADEPT - Григорян Артур.

11.✅ 2 юнацький розряд - Бабаєв Георгій, Гура Лев ,Зобенько Ростислав,Зотов Олег,Немцев Михайло,Неудачін Микита,Таврін Антон ,Шуєв Олексій 

☑️ ADEPT-

12.✅ 3 юнацький розряд - Халапов Борислав ,Боровой Іван ,Салвесен Володимир

☑️ ADEPT- Бабенко Ян.

                                                                                                              

12 Аматорських категорій:

1.✅AMATEUR - Усі бажаючі чоловіки від 21 до 40 років:

Шефель Данило, Шпунтов Григорій, Куликов Данило, Кліманов Вʼячеслав, Шевяков Владислав, Манучарян Карен, Шпунтов Дмитро, Шпунтов Григорій, Фіщук Артем, Беглов Микита,Андрійчук Віталій, Іванченко Вячеслав, Яковенко Сергій.

2.✅ AMATEUR - Усі бажаючі чоловіки від 41 до 60 років:

Коваленко Олександр, Ісмайлов Рамін, Кольман Георгій, Вербицький Вячеслав, Білоусенко Юрій, Татарінов Сергій, Білоцерковський Володимир

3.✅ AMATEUR - Усі бажаючі підлітки від 17 до 20 років:

Полосін Микита.

4.✅ AMATEUR - Усі бажаючі жінки від 21 до 50 років:

Якіменко Есміра, Анголова Олена.

5.✅ AMATEUR - Усі бажаючі чоловіки доросліше 61 року +:

Педченко Микола, Кулік Микола.

6.✅ AMATEUR - Усі бажаючі юніори від 14 до 16 років:

 

7.✅ AMATEUR - Усі бажаючі жінки доросліше 51 років +:

8.✅ AMATEUR - Усі бажаючі юнаки від 10 до 13 років:

9.✅ NEWBIE - Усі бажаючі гравці дорослише 10 років ,які приймають участь у турнірі не більш як в третій раз:

Лахмєткін Арсеній, Кочкін Андрій, Нєрсісян Артур, Лаптєва Катерина, Нагорянський Олексій, Душенко Артем 

10.✅ STARTING - Усі бажаючі гравці,які приймають участь у турнірі в перше:

11.✅ CHILD - Усі бажаючі ДІТИ від 8 до 9 років:

12.✅ CHILD - Усі бажаючі ДІТИ 7 років і молодші

 

 

Турнирная сетка:
Турнирная сетка 2: