Чемпіонат області серед юнаків з динамічної піраміди 2021

1. Цілі та завдання Чемпіонату Харківської області з більярдного спорту серед юнаків та дівчат."Динамічна піраміда" (далі − Чемпіонат) проводиться з метою: широкого залучення молоді до занять фізичною культурою та спортом; подальшого розвитку більярдного спорту і його популяризації в державі; підвищення рівня майстерності спортсменів; відбору кандидатів до складу збірної команди для участі в Чемпіонаті України серед юніорів, юнаків та дівчат "Динамічна піраміда" 21-24 березня м. Київ.


2. Строки і місце проведення Чемпіонату Чемпіонат проводиться 6 березня 2021 року в спортивному більярдному клубі "Вертикаль" за адресою м. Харків , вул. Маршала Бажанова 28.


3. Організація та керівництво проведенням Чемпіонату Загальне керівництво проведенням Чемпіонату здійснюють управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації та відокремлений підрозділ ГО «Федерація спортивного більярду України» в Харківській області (далі – Федерація). Відповідальність за підготовку та безпосереднє проведення змагань покладається на організаційний комітет.


4. Учасники Чемпіонату До участі у Чемпіонаті допускаються команди ЗЗСО незалежно від відомчої підпорядкованості та форм власності за двома віковими категоріями: Молодша група – до 11 років включно; Старша група – 12-18 років включно. Учасники змагань Чемпіонату повинні мати екіпіровку яка відповідає Правилам спортивних змагань з більярдного спорту (далі – Правил), затверджених у встановленому порядку. Форма одягу учасника: обов’язково − темні туфлі, темні костюмні брюки (не джинси, не слакси), без заклепок і прикрас, однотонна сорочка (не поло, не трикотаж); рекомендовано − жилет та метелик. Одяг учасників повинен бути чистий та охайний, сорочка заправленою в брюки, без розривів і випусків. Учасники які не дотримались визначеним цим Регламентом форми одягу, до Чемпіонату не допускаються.


5. Характер заходу Змагання особисті, проводяться відповідно до діючих правил Динамічної піраміди.

6. Програма проведення Чемпіонату Змагання в старшій та молодшій групі проводяться в Динамічну піраміду 06.03.2021 р. 09:30 по 10:30 – реєстрація учасників; жеребкування; розмінка 10.30 по 10.45 – урочисте відкриття Чемпіонату; 10.45 по 18.00 – відбіркові змагання; 18:00 по 21:00 – півфінальні та фінальні змагання; підведення підсумків, нагородження переможців і призерів Чемпіонату. На церемонії відкриття присутність всіх учасників: спортсменів, тренерів та представників команд обов'язково. У разі відсутності спортсмена на церемонії відкриття, оргкомітет залишає за собою право дискваліфікувати його від участі в змаганнях. Під час підведення підсумків обов'язкова присутність переможців і призерів Чемпіонату у встановленій формі одягу. Порядок відкриття та закриття Чемпіонату, режим і графік його проведення, а також особливі умови, визначаються оргкомітетом спільно з головним суддею в залежності від кількості заявлених учасників Чемпіонату. В залежності від кількості заявлених учасників, можливе обмеження часу на зустріч. Зустріч за третє місце не проводиться. Обидва учасники і обидві учасниці займають третю позицію в підсумковому протоколі і стають бронзовими призерами Чемпіонату.


7. Безпека та підготовка місць проведення Чемпіонату Підготовка місць проведення Чемпіонату здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів».


8. Умови визначення першості та нагородження переможців та призерів Переможці та призери в особистій першості нагороджуються медалями , дипломами та кубками Федерації. .


9. Умови фінансування заходу та матеріального забезпечення учасників Витрати з організації і проведення Чемпіонату (проїзд, проживання, харчування іногородніх суддів, харчування місцевих суддів, придбання кубків, канцтоварів, медичне забезпечення) здійснюються за рахунок коштів залучених Федерацією.


10. Строки та порядок подання заявок на участь у Чемпіонаті Реєстрація на Чемпіонат з момента опубликування положення на сайті «Більярд в Харкові» (www.billiard.kharkov.ua) та у Viber-групі «Більярд в Харкові».


11. Благодійний або вступний внесок та призовий фонд. Чемпіонат проводится без вступних внесків. Заохочення призерів відбувається за рахунок кубків, медалей та дипломів.


12. Умови фінансування заходу та матеріального забезпечення учасників. Витрати на оплату харчування суддів здійснюються за рахунок Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, інші витрати за рахунок Федерації.


13. Інформаційна підтримка. Офіційним партнером Чемпіонату є сайт «Більярд в Харкові». Вся оперативна інформація щодо Чемпіонату розміщується у Viber-групі «Більярд в Харкові». Цей регламент є офіційним викликом на змагання.

 

Комментарии:

 
#2 Антон Таврин 05.03.2021 18:44     
Старшая группа
Таврин Антон
 
 
#1 Константин Титов | 01.03.2021 23:17
Старшая группа:
Матюнин Алексей
Власюк Владислав
Бабаев Арсений
Кравченко Даниил
Неудачин Никита
Федоренко Павел

Младшая группа:
Зотов Олег
Горошко Кирилл
Бабаев Георгий
Юрусов Владимир
 
 
#1.1 Руслан Кориненко | 03.03.2021 20:37     
Точно Вова Юрусов в юниоры подался? :D