Відкритий чемпіонат Харківської області з піраміди СЕНЬОРИ та ВЕТЕРАНИ – 2022

ПОЛОЖЕННЯ

Відкритий чемпіонат Харківської області з піраміди

СЕНЬОРИ та ВЕТЕРАНИ  - 2022

 

 

1.  Термін та місце проведення

Відкритий чемпіонат Харківської області з піраміди - 2022 серед сеньорів та ветеранів відбудеться з 19 по 20 лютого 2022 року в БК «ОХОТА» за адресою: м. Харків вул. Маршала Рибалко, буд.56.

 

2.   Керівництво турніром

Керівництво турніром здійснює відокремлений підрозділ ГО «Федерація спортивного більярду України» в Харківській області (далі – Федерація). Відповідальність за підготовку та безпосереднє проведення змагань покладається на Оргкомітет в особі Віктора Моцьо (Представник БК «ОХОТА»)

Головний суддя турніру Віктор Моцьо.

 

3.   Учасники турніру.

Всі бажаючі 1982 року народження та старші.

 

4.   Умови проведення.

4.1. Турнір проводиться за правилами МОСКОВСЬКОЇ ПІРАМІДИ. В основу покладені діючі офіційні правила з комбінованої піраміди з наступними змінами:

а) після зіграного свояка кулю знімає суперник;

б) після штрафу куля виставляється з полки на стіл;

в) гра заказна за правилом «куля-луза».

4.2.  Реєстрація на турнір починається з часу публікації положення на всіх комунікаційних платформах та закінчується в субботу 19 лютого о 10:50 особистим підтвердженням.

4.3. Зустрічі відбуваються 19-20 лютого (субота-неділя) за системою до двох поразок. На етапі з 1/4 фіналу за олімпійською системою.

4.4. Початок зустрічей об 11-00 годині.

 

5. Форма одягу.

Форма одягу – Сорочка або поло, брюки, жилет та метелик (бажано).  Гравці, вдягнені не по формі, до участі в турнірі допущені не будуть.

 

6. Умови прийому учасників та фінансування.

Всі витрати учасників та тренерів на турнір, проїзд до місця проведення турніру та назад, добові, збереження заробітної плати, розміщення, харчування забезпечують організації, що відряджають.

 

7. Відповідальність учасників турніру.

Учасники турніру зобов’язані виконувати усі вимоги правил гри та цього Положення.

Запізнення на гру, більш ніж на 10 хвилин – поразка в партії, більш, ніж на 20 хвилин – поразка в двох партіях, більш ніж на 30 хвилин – поразка у зустрічі.

Вживання нецензурної лайки під час гри – ПОПЕРЕДЖЕННЯ,  після двох попереджень зараховується поразка у зустрічі.

Неявка на нагородження – не виплачуються призові.

Образи діями чи словами партнерів, членів суддівської колегії, глядачів під час, або після гри в місці проведення турніру, невиконання рішень суддівської колегії – поразка в зустрічі або дискваліфікація з турніру без повернення вступного внеску.

 

8. Благодійний внесок та призовий фонд.

Благодійний внесок становить 500 гривень, гравці 1962р.н. та старші – 250грн

Призовий фонд складає  100 відсотків від благодійних внесків учасників турніру, та розподіляється на перші 8 або 4 призових міста, в залежності від кількості учасників:

 

9. Інформаційна підтримка.

Офіційним партнером Чемпіонату є сайт «Більярд в Харкові». Вся оперативна інформація щодо Чемпіонату розміщується у Viber-групах «Бильярд в Харькове» та «Сеньоры Харьков».

Це положення є офіційним викликом на змагання.