Відкритий кубок БК «ОХОТА» з піраміди серед команд

БК "ОХОТА" завершая турнирный сезон 2021г приглашает всех АМАТОРОВ, ЛЮБИТЕЛЕЙ и ПРОФЕССИОНАЛОВ на открытый командный турнир по пирамиде который состоится в необычном, но очень интересном формате. Предлагаем ознакомиться с Положением ниже и ждем всех 04-05 декабря в нашем уютном клубе. 

 

 

ПОЛОЖЕННЯ

Відкритий кубок БК «ОХОТА» з піраміди

серед команд

 

 

1.  Термін та місце проведення

Відкритий кубок БК «ОХОТА» з піраміди серед команд відбудеться з 04 по 05 грудня 21 року в м.Харків в БК «ОХОТА» за адресою: м. Харків вул. Маршала Рибалко, буд.56.

2.   Керівництво турніром

Відповідальність за підготовку та безпосереднє проведення змагань покладається на Оргкомітет в особі Віктора Моцьо (Представник БК «ОХОТА»)

Головний суддя турніру Віктор Моцьо.

3.   Учасники турніру.

До турніру допускаються команди (два спортсмени) складені з усіх бажаючих, за умови формування команд за принципом, що як мінімум один з членів команди відповідає статусу «СЕНЬОР» (1981 року народження та старше).

4.   Умови проведення.

4.1. Турнір проводиться за правилами МОСКОВСЬКОЇ ПІРАМІДИ. В основу покладені діючі офіційні правила з комбінованої піраміди з наступними змінами: а) після зіграного свояка кулю знімає суперник б) після штрафу куля виставляється з полки на стіл.

4.2.  Реєстрація на турнір починається з часу публікації положення на всіх комунікаційних платформах та закінчується в субботу 04 грудня об 11:00 особистим підтвердженням (бажано попередня реєстрація).

4.3. Зустрічі відбуваються 04-05 грудня (субота-неділя) об 10:00 за системою до двох поразок. До двох поразок у зустрічі. На етапі з 1/4 фіналу за олімпійською системою (в залежності від кількості команд).

5. Форма одягу.

Форма одягу – Сорочка (або поло), брюки (або темні джинсі), жилет (бажано).  Гравці, вдягнені не по формі, до участі в турнірі допущені не будуть.

6. Умови прийому учасників та фінансування.

Всі витрати учасників та тренерів на турнір, проїзд до місця проведення турніру та назад, добові, збереження заробітної плати, розміщення, харчування забезпечують організації, що відряджають.

7. Відповідальність учасників турніру.

Учасники турніру зобов’язані виконувати усі вимоги правил гри та цього Положення.

Запізнення на гру, більш ніж на 10 хвилин – поразка в партії, більш, ніж на 20 хвилин – поразка в двох партіях, більш ніж на 30 хвилин – поразка у зустрічі.

Вживання нецензурної лайки під час гри – ПОПЕРЕДЖЕННЯ,  після двох попереджень зараховується поразка у зустрічі.

Неявка на нагородження – не виплачуються призові.

Образи діями чи словами партнерів, членів суддівської колегії, глядачів під час, або після гри в місці проведення турніру, невиконання рішень суддівської колегії – поразка в зустрічі або дискваліфікація з турніру без повернення вступного внеску.

8. Благодійний внесок та призовий фонд.

Благодійний внесок становить 1000 (одна тисяча) гривень з команди.

Призовий фонд складає  80 відсотків від благодійних внесків учасників турніру, та розподіляється на перші 4 призових міста.

9. Інформаційна підтримка.

Офіційним партнером Кубку БК ОХОТА є сайт «Більярд в Харкові». Вся оперативна інформація щодо Кубку БК ОХОТА розміщується у Viber-групах «Бильярд в Харькове» та «Сеньоры Харьков».

Контакти для реєстрації: Моцьо Віктор +38 (093) 8860205 та Шевченко Руслан +38 (050) 4221801

 

Це положення є офіційним викликом на змагання.