Кубок БК "Ариана". Положение и регистрация

Уважаемые друзья! С 6 по 9 июня в Харькове должен состояться очередной бильярдный праздник. Кубок "Арианы" с призовым фондом 80 тысяч гривен привлек внимание всех ведущих игроков Украины. Пивченко, Клестов, Радионов, Перкун и многие другие снова соберутся в нашем городе. Но для того, чтобы турнир состоялся на том уровне, на котором мы привыкли проводить мероприятия в Харькове, необходимо собрать полную сетку в 48 игроков. Не пропустите такую возможность сыграть с ведущими бильярдистами страны! Регистрируйтесь на турнир.

 

Міжнародний турнір з московської піраміди Кубок «Аріани» - 2020.

1.  Термін та місце проведення

Міжнародний турнір з московської піраміди Кубок «Аріани» - 2020 відбудеться з 6 по 9 червня 2020 року в Харкові в БК «Аріана» за адресою: вулиця Миру, 3

2.   Керівництво турніром

Керівництво турніром здійснює Оргкомітет. Головний суддя турніру Руслан Кориненко (національна категорія, Київ).

3.   Учасники турніру.

Турнір проводиться за участі 48 гравців, з яких 40 починають турнір з кваліфікації, а 8 персонально запрошених – з 1/16 фіналу. Реєстрація в турнірі проводиться шляхом переводу вступного внеску у розмірі 1 500 (одна тисячап’ятсот) гривень на картку 4149 6293 8465 8662 з обов’язковим повідомленням організаторів. Після того, як на кваліфікацію зареєструється 40-й гравець, реєстрацію буде закрито. Протягом трьох днів з моменту припинення реєстрації відбудеться жеребкування і буде складено розклад ігор.

Турнір має статус другого туру Відкритого Кубку Харкова – 2020. Персонально запрошуються вісім призерів першого туру Відкритого Кубку Харкова – Кубку БК «Вертикаль» Богдан Рибалко, Артур Півченко, Андрій Клестов, Богдан Шугалей, Володимир Перкун, Андрій Родіонов, Іван Олійник, Фелікс Станіславський. У рази відмови будь-кого з персонально запрошених гравців, їх місця займають наступні в такому порядку: Владислав Єленич, Олег Галушко, Павло Радіонов, Микита Адамець.

4.   Умови проведення.

4.1. Турнір проводиться за правилами московської піраміди. В основу покладені діючі офіційні правила з комбінованої піраміди з наступними змінами: а) після зіграного свояка кулю знімає суперник б) після штрафу куля виставляється з полки на стол в) гра заказна за правилом – «куля-луза».

4.2. 40 учасників кваліфікації розбиті на 8 груп. В групах гра відбувається за коловою системою. Зустрічі до 3-х перемог. В плей-оф виходять по три кращих. Місця в групах розподіляються за наступними критеріями: кількість перемог, різниця партій в усіх зустрічах, особисті зустрічі, різниця куль.

4.3. Сітка плей-оф формується наступним чином. Номери з 1 по 8 за жеребкуванням отримують запрошені гравці. Номери з 9 по 16 – гравці, які посядуть в групах перші місця, номери з 17 по 24 – гравці, які посядуть в групах другі місця, номери з 25 по 32 – гравці, які посядуть в групах треті місця.

4.4. Кваліфікаційні зустрічі відбуваються 6-7 червня (субота-неділя).

4.5. 24 переможця кваліфікації та вісімка запрошених гравців 8-9 червня визначають переможця та призерів турніру.

4.6. 8 червня об 11:00 відбудеться жеребкування фінальної стадії.

11:15, 13:30, 16:00 – 1/16 фіналу.

18:30, 21:30 – 1/8 фіналу.

Зустрічі 1/16 та 1/8 фіналу – до 4 перемог.

9 червня.

11:00 – 1/4 фіналу. До 5 перемог.

14:00 – 1/2 фіналу. До 5 перемог.

17:00. Фніал. До 5 перемог.

5. Форма одягу.

Форма одягу – строго парадна. Сорочка, брюки, жилет. Гравці, вдягнені не по формі, до участі в турнірі допущені не будуть.

6. Умови прийому учасників та фінансування.

Всі витрати учасників та тренерів на турнір, проїзд до місця проведення турніру та назад, добові, збереження заробітної плати, розміщення, харчування забезпечують організації, що відряджають.

Витрати на організацію турніру передбачаються за рахунок коштів приймаючої сторони, інших залучених коштів не бюджетних надходжень та частково за рахунок вступних внесків від учасників турніру.

7. Відповідальність учасників турніру.

Учасники турніру зобов’язані виконувати усі вимоги правил гри та цього Положення.

Увага! Категорично забороняється вживання алкогольних напоїв під час проведення та у місці проведення турніру. Учасники, що будуть вживати алкогольні напої під час та у місці проведення турніру, будуть дискваліфіковані без попередження та без повернення стартового внеску.

Запізнення на гру, більш ніж на 10 хвилин – поразка в партії, більш, ніж на 20 хвилин – поразка в двох партіях, більш ніж на 30 хвилин – поразка у зустрічі.

Вживання нецензурної лайки під час гри після – після двох попереджень зараховується поразка у зустрічі.

Неявка на нагородження – не виплачуються призові.

Образи діями чи словами партнерів, членів суддівської колегії, глядачів під час, або після гри в місці проведення турнір, невиконання рішень суддівської колегії – поразка в зустрічі або дискваліфікація з турніру без повернення вступного внеску.

8. Благодійний внесок та призовий фонд.

Благодійний внесок становить 1 500 (одна тисяча) гривень та перераховується на картку 5375 4141 0737 5908.

Призовий фонд складає 80 000 (вісімдесят тисяч) гривень та розподіляється на 8 місць:

1 – 25 000 (двадцять п’ять тисяч) гривень

2 – 15 000 (п’ятнадцать тисяч) гривень

3-4 – по 10 000 (десять тисяч) гривень

5-8 – по 5 000 (п’ять тисяч) гривень.

9. Інформаційна підтримка.

Інформаційну підтримку турніру забезпечують український більярдний портал BilliardNews, Ліга любителей більярду та сайт «Бильярд в Харькове».