Чемпионат Харьковской области 2023 Дисциплина "Свободная Пирамида"

название турнира: Чемпионат Харьковской области 2023 Дисциплина "Свободная Пирамида"
бильярдная: Спортивный бильярдный клуб "mr.MorriS"
начало: 8 декабря 2023; 9:00
окончание: 11 декабря 2023; 18:00
дисциплина: Свободная Пирамида
вступительный взнос: 750грн
призовой фонд: 85% + 15% поездка на Финал Кубка Украины

дополнительная информация:

ПОЛОЖЕННЯ ЗМАГАНЬ

 

(ЧЕМПІОНАТ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 2023 З СПОРТИВНОГО БІЛЬЯРДУ, ДИСЦИПЛІНА «ВІЛЬНА ПІРАМІДА»)

 

 

  1. ТЕРМІНИ І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ.

 

 Чемпіонат Харківської області зі спортивного більярду (далі - змагання) відбудеться 8 грудня – 11 грудня 2022р. у більярдному клубі "mr.MorriS", розташованому за адресою: м.Харків, пр.Ювілейний, 45-Б.

 

  1. КЕРІВНИЦТВО ТУРНІРОМ.

 

  Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснюють відокремлений підрозділ ГО «Федерація Спортивного Більярду України» у Харківській області та Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту у Харківській області здійснює Оргкомітет.

Головний суддя змагань – Костянтин Титов (НК)

3. УЧАСНИКИ ТУРНІРУ.

Взяти участь у турнірі можуть лише мешканці м.Харкова та Харківської області.

4. ФОРМА ОДЯГУ.ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Кваліфікація: однотонна сорочка, допускається поло, темні штани, допускаються темні джинси однотонні (не сині), жилет вітається.

Фінальна частина: однотонна сорочка, темні штани, жилет вітається.Гравці не у встановленій формі до турніру допущені не будуть. 

5. УМОВИ І ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ

5.1. Змагання проводяться з дисципліни «Вільна Піраміда»В основу покладено Офіційні міжнародні правила щодо Вільної Піраміди, які введені в дію з 01.01.2018

5.2. Змагання відбуваються у три етапи. 

Перша кваліфікація. 8 грудня, п'ятниця. Кількість учасників не більше ніж 32! 

До визначення восьми найсильніших у системі до двох поразок у зустрічах (матчі верхньої сітки до чотирьох перемог, матчі нижньої сітки до трьох перемог, матчі за вихід із нижньої сітки у фінальний етап до чотирьох перемог). 

Реєстрація з 9:00 до 10:00.

Початок ігор о 10:00.Друга кваліфікація. 9 грудня, субота. Кількість учасників не більше ніж 32! 

До визначення восьми найсильніших у системі до двох поразок у зустрічах (матчі верхньої сітки до чотирьох перемог, матчі нижньої сітки до трьох перемог, матчі за вихід із нижньої сітки у фінальний етап до чотирьох перемог).

 У 2-й кваліфікації мають право брати участь гравці, які не пройшли відбір у 1-й кваліфікації.

 За кількості бажаючих більше 32-х, пріоритети матимуть гравці, які не брали участь у 1-й кваліфікації.

Реєстрація з 9:00 до 10:00.

Початок ігор о 10:00.

Фінальний етап. 10-11 грудня, неділя-понеділок.

16 гравців.Неділя: 16 переможців кваліфікації грають за системою до двох поразок (матчі верхньої сітки до п'яти перемог, матчі нижньої сітки до чотирьох перемог), починаючи грати за олімпійською системою з 8 гравців.У першому турі 16 переможців кваліфікацій грають між собою. Ті, що пройшли по верхній сітці в першій кваліфікації грають з минулими по нижній сітці в другій кваліфікації і ті, що пройшли по верхній сітці в другій кваліфікації, грають з минулими по нижній сітці в першій кваліфікації 

Початок ігор о 10:00.

Понеділок. 1/2 фіналу – до 5-ти перемог. Фінал – до 7 перемог.

Початок ігор о 13.00

5.3. Умови та порядок проведення змагань можуть бути змінені рішенням Оргкомітету залежно від кількості учасників 

6. РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКІВ. 

6.1. Реєстрація на турнір з моменту публікації положення на сайтах «Більярд у Харкові» (www.billiard.kharkov.ua) та «Tournament Service» (https://tournamentservice.net)

 7. ПОСІВ УЧАСНИКІВ. 

7.1. У кожній кваліфікації буде проведено сліпе жеребкування. У фінальній частині посів буде здійснено відповідно до результатів кваліфікації та подальшого сліпого жеребкування. 

8. УМОВИ ПРИЙОМУ І ФІНАНСУВАННЯ. 

Усі витрати учасників та тренерів на змагання, проїзд до місця проведення змагань та назад, добові, збереження заробітної плати, розміщення, харчування забезпечують організації, які відряджають. 

9. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ УЧАСНИКІВ ТУРНІРУ. 

Учасники турніру зобов'язані виконувати всі вимоги правил гри та цього Положення.- запізнення на зустріч, більш ніж на 15 хвилин – поразка у партії, більш ніж на 30 хвилин – поразка у матчі;- вживання нецензурних виразів під час гри (до двох попереджень) – зараховується поразка у поточній зустрічі;- неявка на нагородження гравців – не сплачуються преміальні;- образу діями або словами партнерів, членів суддівської колегії, глядачів під час або після гри в місці проведення змагань карається дискваліфікацією без повернення вступного внеску;-- гравець у алкогольному чи наркотичному сп'яніння не допускається до участі, а якщо це сталося під час змагань, Оргкомітет має право дискваліфікувати учасника без повернення благодійного внеску;- невиконання рішень суддівської колегії – зараховується поразка у поточному змаганні 

10. БЛАГОДІЙНИЙ ВНЕСОК І ПРИЗОВИЙ ФОНД. 

Гарантований мінімальний призовий фонд становитиме 100% благодійних внесків. Благодійний внесок: Дорослі – 750 гривень. Діти 2009 р.н. та молодше – 350 гривень. 

15% благодійних внесків цілеспрямовано на поїздку двох фіналістів на ФІНАЛ Кубка України 2023 «GGPOKER OPEN» у м.Ужгород 

У разі відмови від поїздки одного з фіналістів його місце займе наступний спортсмен, який посів за підсумками змагань 3 або 4 місце.

 Призовий фонд складе 85% благодійних внесків та розподілиться таким чином:

 1 місце – 21%

 2 місце – 15%

 3 місце – 10%

 4 місце - 6%

 5-8 місця – по 4% 

16 гравців, які пройшли кваліфікаційні відбори – по 2% або мінімум повернення внеску. 

Гравці, які пройшли кваліфікацію, отримують призові за умови явки на фінальний етап. Переможець нагороджується Кубком, медаллю, нагородною дошкою.Ті, що посіли друге та третє місця, нагороджуються медалями та нагородними дошками. 

11. ПРОЖИВАННЯ. 

Сайт https://www.booking.com 

12. ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА.

 Інформаційну підтримку турніру забезпечують сайти «Більярд у Харкові» (www.billiard.kh.ua) та «Tournament Service» (https://tournamentservice.net), Viber-група «Більярд у Харкові».


Турнирная сетка:
Турнирная сетка 2:
Турнирная сетка 3: